Yoga – Capelle aan den IJssel

Bijna 25 jaar! Yoga in Capelle aan den IJssel

yoga ruimte

Vanaf september 2019 starten er weer nieuwe series yogalessen. Je kunt al inschrijven.

Lesdata yoga/tijden 

“Het gaat niet om de prestatie; je haalt uit een yogales wat voor jou van belang is”.

Haast iedereen ervaart de druk van het leven in een maatschappij als de onze. Stress zet zich in het lichaam vast met als gevolg bijvoorbeeld hoofdpijn, rug- en schouderklachten, hyperventilatie, slapeloosheid etc. Yoga maakt je bewust van de spanning in je lichaam en in je hoofd. Door regelmatig yoga te beoefenen verdwijnen deze spanningen langzamerhand. Er ontstaat fysiek en mentaal meer rust en evenwicht.  Het is de bedoeling dat je je eigen grenzen verkent en niet forceert. Doe wat bij je past! Juist de combinatie van die aspecten maakt yoga zo anders. 

Een lesuur is opgebouwd uit ongeveer 45 minuten staande, zittende en liggende oefeningen, gevolgd door een liggende ontspanning die 15 minuten duurt. In elke les komen oefeningen voor die uitdagend zijn, maar ook oefeningen die voor iedereen haalbaar zijn. Het doen van yogaoefeningen maakt het lichaam sterk en soepel. Dat hoef je dus (nog) niet te zijn om te kunnen beginnen.

“In onze yogalessen ontspan je lichaam en geest. Je beoefent diverse lichaamshoudingen, die je combineert met adem en concentratie”.

De Yoga-Surya docenten onderscheiden zich in een duidelijke manier van lesgeven. Ze respecteren de oosterse tradities, maar hun lessen zijn voor westerlingen laagdrempelig en toegankelijk. Niet voor niets is hun motto ‘Oosterse wijsheid gebracht met westerse nuchterheid’.  

Een groep bestaat uit maximaal 12 cursisten. Mocht je een keer verhinderd zijn dan kan je de les (in overleg) in dezelfde week op een andere dag inhalen (als er een vrije plaats is).

De erkend gediplomeerde docenten van Yoga-Surya (Rob en Ria) verzorgen bijna 25  jaar yogalessen en workshops voor particulieren en bij bedrijven. Zij hebben een eigen yogastudio in Capelle aan den IJssel. Vanuit Rotterdam Alexander, Ommoord, Nesselande en Nieuwerkerk aan den IJssel bedraagt de rijtijd naar de studio circa 10 minuten.

Lesdata yoga/tijden 
Tarief yogales
Inschrijven
Sfeerimpressie van de yogastudio Capelle aan den IJssel