Stoelmassage bij bedrijven – Capelle aan den IJssel

Stoelmassage RotterdamStoelmassage bij bedrijven:

Stoelmassage bij bedrijven is gebaseerd op de Japanse drukpuntmassage. Deze massage wordt  binnen veel bedrijven aan werknemers aangeboden. Wanneer deze massage met enige regelmaat wordt toegepast, werkt deze preventief tegen werkstress. Het voorkomt RSI, schouder-, rug- en nekklachten. Uit onderzoek blijkt dat men zich na regelmatige behandeling fitter en energieker voelt. Ziekteverzuim binnen het bedrijf, veroorzaakt door stressklachten, daalt hierdoor aanzienlijk.

De stoelmassage:

De stoelmassage wordt gegeven zittend op een speciale massagestoel. De masseurs masseren over de kleding heen en de stoelmassage duurt circa 20 minuten. Rug, nek, schouders en armen worden gemasseerd. Er komt geen olie aan te pas. Er wordt gewerkt via een behandelschema. 

Stoelmassage boeken is mogelijk meermalen per jaar, of eenmalig:

Bedrijven kunnen kiezen uit meerdere behandeldagen per jaar. Denk hierbij aan één keer per maand, per kwartaal etc.  Wanneer men kiest voor meermalen per jaar zou de werkkostenregeling van de Belastingdienst voor een (gedeeltelijke) vergoeding kunnen zorgen. Met ingang van 1 januari 2015 is de werkkostenregeling voor alle organisaties verplicht. Stoelmassage valt onder de werkkostenregeling.
Alle informatie is te vinden op de site van de Belastingdienst.

Ook is deze stoelmassage uitermate geschikt als een eenmalig extraatje voor de medewerkers. Bijvoorbeeld na een drukke periode of als onderdeel van bijvoorbeeld een Vitaliteitsdag. 

De uurtarieven voor stoelmassage zijn afhankelijk van de contractsduur en het aantal medewerkers. 

De masseurs:

Rob en Ria zijn ruim 17 jaar gediplomeerd (Ayurvedisch) masseur. Vanaf 2008 geven zij met grote regelmaat stoelmassages bij bedrijven. Regelmatige bedrijfsopdrachten hebben zij o.a. ontvangen van : CED Automotiv Expertise  Capelle aan den IJssel, Ikea Barendrecht, Vestia (diverse vestigingen)  Yara Vlaardingen, Metrohm-Applikon Schiedam.

Rob en Ria zijn ook gespecialiseerd in Bedrijfsyoga en Shortbreaks. De Shortbreak is een korte onderbreking van de werkdag (20 minuten). In korte tijd lichamelijk en geestelijk ontspannen is dan het doel. Zij geven workshops yoga, meditatie en Mindfulness voor bedrijven in heel Nederland.