Stoelmassage bij bedrijven

stoelmassageStoelmassage bij bedrijven is gebaseerd op de Japanse drukpuntmassage en wordt  binnen veel bedrijven aan werknemers aangeboden. Wanneer deze massage met enige regelmaat wordt toegepast werkt deze preventief tegen werkstress, RSI, schouder-, rug- en nekklachten. Uit onderzoek blijkt dat men zich na regelmatige behandeling fitter en energieker voelt. Ziekteverzuim binnen het bedrijf, veroorzaakt door stressklachten, daalt hierdoor aanzienlijk.

De massage wordt gegeven zittend op een massagestoel, over de kleding heen en duurt circa 20 minuten. Rug, nek, schouders en armen worden gemasseerd. Er komt geen olie aan te pas. Er wordt gewerkt via een behandelschema.

De uurtarieven voor stoelmassage zijn afhankelijk van de contractsduur. Uw medewerk(st)ers eenmalig trakteren op deze massage kan natuurlijk ook.

Met ingang van 1 januari 2015 is de werkkostenregeling voor alle organisaties verplicht. Stoelmassage valt onder de werkkostenregeling.
Stoelmassages behoren als arbovoorziening tot de  ‘nihil’ waardering. Dit betekent dat de stoelmassages, mits er aan de voorwaarden van de belastingdienst wordt voldaan, onbeperkt kunnen worden vergoed zonder dat dit ten koste gaat van de 1,2% ruimte.

Stoelmassages hebben wij o.a. gegeven bij : CED Automotiv Expertise  Capelle aan den IJssel, Ikea Barendrecht, Vestia (diverse vestigingen)  Yara Vlaardingen, Metrohm-Applikon Schiedam.