Benieuwd naar onze yogadocenten?

Ria:

30 jaar geleden volgde ik de eerste yogalessen bij Rob Heuvelink in Rotterdam. Ik wist niet goed wat ik er van moest denken maar ik merkte, dat ik mij aan het eind van de les rustiger voelde. Lichamelijke klachten namen af en verdwenen uiteindelijk. Ik was er weifelend aan begonnen, maar ik wist: ‘dit blijf ik doen’, dit is goed voor me!’  Lees meer >>

 


Rob:

Yogadocent Rob Bom

Eenmaal begonnen met het geven van yogales, bracht dit mij veel meer dan ik vooraf had verondersteld. Eigenlijk was het nooit mijn bedoeling om les te gaan geven. Ik was de yogaopleiding gestart uit interesse omdat Ria telkens enthousiast thuiskwam met interessante verhalen over wat zij had geleerd bij de Saswitha Stichting.  Lees meer>>>

 

 


Erica: 

yogadocente Erica KwakNa ruim 20 jaar werkzaam te zijn in de hulpverlening is het tijd om mensen ook op een andere wijze iets aan te reiken. Fijn dat dit bij Yoga-Surya kan! Ik ben de opleiding tot yogadocent gestart bij de Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Niet eens met het doel om les te gaan geven, maar vanuit een nieuwsgierigheid en een dieper weten dat yoga een manier is om mijzelf beter te leren kennen. Lees meer >>>