Algemene informatie

De te huren ruimte heeft als bestemmingsplan: yogaruimte, maar is eveneens uitermate geschikt voor trainingen, cursussen, workshops of als vergaderruimte. De ruimte mag worden onderverhuurd zolang het gaat om gelijksoortige activiteiten. Wij werken op dit moment met vaste onderverhuurders. Of zij willen doorgaan in een nieuwe setting kunnen wij uiteraard niet garanderen, maar wij willen daar best in bemiddelen.

Locatie

De yogastudio bevindt zich aan de Willem Marisrade 2A, 2908 CG Capelle aan den IJssel (aan de rand van Rotterdam) en is goed met openbaar vervoer te bereiken. Het NS station Capelle Schollevaar ligt op korte loopafstand, maar er is van het station geen geluidsoverlast te horen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De ingang ligt aan de achterkant van het gebouw De Grutto. Zie ook de uitgebreide routebeschrijving.

Inrichting

De studio bestaat uit: voortuin, een wachtruimte (ca. 15m2) en een yogaruimte (ca. 60m2). Er zijn twee toiletten en een volledig ingerichte pantry (geen kookgelegenheid). Totaal circa 100m2.

De voortuin

De studio bezit een ruime voortuin, waarin je gemakkelijk met meerdere personen buiten kunt zitten.

De wachtruimte/binnenkomst

Deze ruimte is 15m2. Heeft een laminaatvloer en een toilet. Er staan 4 aan elkaar geschoven tafels met daaromheen 10 stoelen. Er zijn nog 4 extra stoelen aanwezig.

Pantry

Volledig ingericht. Aanwezig: 2 senseo apparaten, 1 koffiezetapparaat (filter), waterkoker, vaatwasser, koelkast en magnetron. Let op: er is geen kookgelegenheid! Er zijn 4 thermoskannen. Tevens ruime hoeveelheid kopjes, theeglazen, borden, schalen, bestek en ander serviesgoed.

De yogaruimte

Aanwezig zijn minimaal; 14 yogamatten, 11 meditatiekussens en 4 meditatiebankjes, 14 dekens en 14 hoofdkussentjes. Wij hanteren zelf een maximum aantal van 12 deelnemers.

Aan de rechterkant (tegenover de pilaar) ligt de yogamat waar je als docent zichtbaar bent voor de gehele groep.

Huurprijs en indicatie overige kosten

In Coronatijd is Vestia ons tegemoet gekomen met een huurverlaging van € 300,00 excl. BTW per maand. De huurprijs is nu 714,45 excl. BTW is € 864,48 incl. BTW. Vestia heeft ons toegezegd dat zij de huurprijs niet zullen verhogen wanneer wij een nieuwe huurder vinden. Wij hebben hier in april opnieuw met hen contact over.
Richtlijn per maand: Eneco Warmte € 50,00 excl. – Evides water € 20,00. Bekabeling voor Wifi is aanwezig.

Overname inventaris

Als je besluit de inventaris over te nemen dan zou je eigenlijk direct kunnen starten per 1 juli 2022. Of daar een prijskaartje aanhangt (en hoeveel) kunnen we nu nog niet zeggen. Misschien mogen wij van jou nog een dagdeel of dagdelen gratis gebruik maken van de studio. Dan zouden bijvoorbeeld de kosten van overname gereduceerd worden of helemaal kunnen vervallen. Uiteraard gaat dit in samenspraak en overleg. Misschien heb je nog wel een beter idee…

Contact

Wil je een keer komen kijken? Dat kan uiteraard, maar maak alsjeblieft een afspraak. Je kunt ons bellen: 010-4518823 of mailen. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Rob en Ria