Meditatie en Mindfulness – Verstillen & Bezinnen

In deze nieuwe cursus ‘Verstillen & Bezinnen’  ligt de nadruk op: meditatie en Mindfulness. 

Voor wie is deze meditatiecursus?

De cursus brengt verdieping voor degene die reeds bekend zijn met yoga, meditatie of Mindfulness, maar is zeker ook geschikt voor beginners.

Wat maakt deze meditatie en Mindfulness cursus anders?

Ergens aan beginnen is makkelijk, het uitvoeren is te doen, het volhouden is lastiger. Je krijgt daarom in deze cursus niet alleen tools en tips om te mediteren, maar ook een vervolgtraject door middel van individuele (schriftelijke) begeleiding. Via een stappenplan krijg je inzicht in je denken, je manier van mediteren en word je jezelf bewust(er) van de voordelen die het zitten in stilte brengen. Na afloop van iedere les nodigen we je uit om, in de periode daarna,  jouw ervaringen of vragen met Rob schriftelijk te delen. Op die manier kan hij jou gericht en persoonlijk antwoord geven.

Wij noemen het  de ‘Zo NU en dan?’ methode. 

Zo: is de wijze waarop je verschillende methodieken toepast om te verdiepen. 

NU: de actie. Het enige moment om iets uit te voeren is NU.

en dan?: het vervolgtraject. Je past het geleerde in praktijk toe en krijgt (schriftelijk) persoonlijke begeleiding en tips.

Deze meditatiecursus is een doorlopende cyclus van 3 achtereenvolgende lessen. Het is echter ook mogelijk om 1 (of 2) lessen afzonderlijk te volgen. We adviseren je wel om drie lessen achter elkaar te volgen. Je hebt dan verschillende methodieken behandeld gekregen. Bovendien vind je extra verdieping in het vervolgtraject; je hebt drie keer persoonlijke begeleiding. Eén keer in de 3 à 4 maanden is er een les.

 

  meditatie en mindfulness

De lesata & tijd:

Tijd: 09:30 uur tot 12:00 uur.

2019:
les 1: zondag 3 februari 2019
les 2: 19 mei 201922
les 3: 29 september 2019

gestart per 29 september 2019:
les 1: 29 september 2019
les 2: 2 februari 2020 
les 3: 24 mei 2020

De locatie:

De yogastudio aan de Willem Marisrade 2A, 2908 CG Capelle aan den IJssel. Parkeren en route.

Het tarief:

Voor wie direct inschrijft op alle drie de lessen geldt een tarief van € 195,00 (= € 30,00 korting). Dit is inclusief koffie, thee, water en 3x een vervolgtraject. € 75,00 voor een losse les. Wie direct inschrijft op alle 3 de lessen heeft voorrang. 

Aanmelden:

Kan door het contactformulier te verzenden. Geef aan op welke datum je de les wilt volgen, of dat je direct inschrijft voor alle drie de lessen. Nadat je van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen ben je officieel ingeschreven. De bevestigingsmail ontvang je altijd binnen 24 uur. De cursus gaat door bij minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers.

De docent:

Rob Bom.
Rob is meer dan 20 jaar gediplomeerd yogadocent en eigenaar van Studio Yoga-Surya. Hij is tevens meditatie en Mindfulness trainer.