Bedrijfsyoga Rotterdam en omstreken Capelle, Nieuwerkerk

Meer dan 20 jaar ervaring…

Yoga-Surya biedt bedrijfsyogalessen binnen uw bedrijf aan:

De bedrijfsyogalessen kunnen zo samengesteld worden dat de deelnemers in ‘kantoorkleding’ de oefeningen kunnen uitvoeren. De lessen zijn praktisch, laagdrempelig en op uw bedrijf toegespitst. Yoga-Surya onderscheidt zich in een duidelijke manier van lesgeven, die weliswaar de oosterse traditie respecteert, maar ook voor westerlingen toegankelijk is. Niet voor niets is hun motto: oosterse wijsheid gebracht met westerse nuchterheid. 

bedrijfsyogalessen

Voorbeelden van bedrijfsyoga:

Een wekelijkse yogales:  

Een wekelijkse yogales van een uur. Bij voorkeur als ontspannen begin van de werkdag. Bij deze wekelijkse lessen is het aan te bevelen dat de werknemers sportkleding dragen en een yogamat meenemen. Mocht dit niet wenselijk zijn, dan kunnen de lessen daarop worden aangepast. 

Eenmalige yoga-ontspanningsles:

Deze yogalessen worden ingezet ter onderbreking van intensieve vergadersessies of trainingen.

Yoga themalessen:

Bijvoorbeeld voor personeelsuitjes met een specifiek thema. Denk hierbij aan gezondheid, sport of ontspanning.

Yoga Shortbreaks:

De door Yoga-Surya bedachte Yoga Shortbreaks zijn (wekelijkse) doeltreffende lessen van circa 20 minuten.  Het is de nieuwe manier om in een relatief korte tijd ‘tot jezelf te komen’.

Yoga Workshops:

Yoga-Surya geeft ook workshops over yoga, ademtechniek, meditatie en mindfulness. 

Indicatie tarieven:

Via deze link Bedrijfsyoga Rotterdam krijgt u meer informatie.

Algemeen:

De bedrijfsworkshops en bedrijfsyogalessen worden op locatie gegeven (regio Rotterdam), of in de sfeervolle yogastudio in Capelle aan den IJssel. De studio bevindt zich op loopafstand van NS station Capelle Schollevaar. De wijk Capelle Schollevaar ligt aan de rand van Rotterdam. Vanuit het centrum van Rotterdam vertrekken treinen richting Gouda. De reistijd vanaf Rotterdam Centraal naar de yogastudio bedraagt 12 minuten. Er is ook gratis parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid van de yogastudio.

Een greep uit de opdrachtgevers:

Bedrijven voor wie Yoga-Surya yogalessen, short-breaks of workshops hebben verzorgd, of nog verzorgen: Insites Consulting Capelle aan den IJssel, Comenius College Capelle aan den IJssel, Jeugdbescherming Rotterdam-Rijnmond, Vestia diverse filialen, Kraamzorg Allerzorg Woerden, Astrazeneca Zoetermeer, Rabobank Rotterdam, Kamer van Koophandel Rotterdam, Atos Origin Utrecht, CED Automotive Capelle aan den IJssel, Woonstad Rotterdam, Conservator Barendrecht, TFM Zwolle etc.