1-daagse cursus Zwangerschapsyoga

24 juni – Is de 1-daagse cursus Zwangerschapsyoga iets voor jou?

INSCHRIJVEN OP DEZE DAG IS NIET MEER MOGELIJK! 

Je hebt gelezen over de groepscursus Zwangerschapsyoga maar je twijfelt…
De vrijdagavond komt je niet uit of je hebt geen zin om 3 maanden lessen te volgen. Het kan ook zijn dat je het inschrijven op een cursus steeds hebt uitgesteld en nu komt de bevalling wel heel dichtbij…. Misschien ben je al eerder bevallen en wil je alleen een ‘opfriscursus’?

De 1-daagse cursus Zwangerschapsyoga is een complete cursus. De focus ligt op de bevalling. Je krijgt ook 1 volledige yogales.

Onderwerpen uit de 1-daagse cursus Zwangerschapyoga:

– hoe vang je de ontsluitingsweeën op (ademtechnieken)
– welke houdingen kan je toepassen bij het opvangen van de weeën
– hoe voorkom je paniek, angst, het gevoel de controle kwijt te raken
– de kracht van de adem bij het persen
– Een volledige yogales

Je zult gedurende de dag met regelmaat het geleerde oefenen en herhalen. Dit zorgt ervoor dat je de technieken goed onder de knie krijgt. Op die manier ga je de bevalling met vertrouwen tegemoet.

eendaagse cursus zwangerschapsyoga

Parner mee? dat kan, maar hoeft niet:

Het is mogelijk om tijdens het laatste uur van de cursusdag je partner uit te nodigen voor de partnerles. Wat wordt geleerd is massage en een aantal praktische handgrepen waarmee hij jouw zwangerschap kan verlichten. Natuurlijk ook tips hoe hij je tijdens de bevalling kan steunen.

Datum: 24 juni 2018

Tijd zonder partnerles : 10.00 uur – 16.00 uur.
Tijd met partnerles : 10.00 uur – 17.00 uur. Instroom partners 15.45 uur –  17.00 uur.

Tarief zonder partner: € 125,00 inclusief lunch en hand-out.
Tarief met partner: € 135,00 inclusief lunch en hand-out.

Inschrijven: 
vul het aanmeldformulier in. Schrijf bij opmerkingen je uitrekendatum. Je krijgt van ons daarna een bevestiging. De cursus gaat door bij een minimum aantal inschrijvingen van 5. Het maximaal aantal cursisten is 10.

Docente: Ria Bom verzorgt deze 1-daagse cursus Zwangerschapsyoga. Zij is één van de eigenaren van Yoga-Surya en ruim 20 jaar gediplomeerd yogadocente. Zij heeft zich gespecialiseerd in yoga voor zwangeren. Haar groepscursussen zwangerschapsyoga worden al ruim 15 jaar druk bezocht. Zij onderhoudt regelmatig contact met verloskundigen in de omgeving. Hierdoor blijft zij op de hoogte van de huidige ontwikkelingen op het gebied van zwangerschap en bevalling. Meer weten over Ria.

De locatie: De yogastudio ligt in Capelle aan den IJssel. Dit is vlakbij de Rotterdamse wijken Alexander, Nesselande en Ommoord. 
Vanuit de laatstgenoemde wijken met de auto binnen 10 minuten bereikbaar. Parkeren gratis.
Ook met openbaar vervoer is de studio goed bereikbaar: met de stoptrein vanuit Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel, uitstappen bij Capelle Schollevaar. Vanaf Rotterdam Centraal richting Rotterdam Alexander, uitstappen bij Capelle Schollevaar. De studio ligt op loopafstand van het NS station. 

Routebeschrijving Yoga-Surya
Misschien ook interesse in babymassage Capelle aan den IJssel?