Mindfulness – Meditatie

In verband met de andere werkzaamheden van Rob (trainer Mindfulness), is besloten om voorlopig geen Mindfulnesstraining te plannen. 

Wel organiseert hij de cursus ‘Verstillen & Bezinnen’ .  Deze cursus (3 lessen) brengt verdieping voor degene die reeds bekend zijn met yoga, meditatie of Mindfulness, maar is zeker ook geschikt voor beginners.

verstillen en bezinnen meditatie mindfulness

Wat maakt deze meditatiecursus anders?

Ergens aan beginnen is makkelijk, het uitvoeren is te doen, het volhouden is lastiger. Je krijgt daarom in deze cursus niet alleen tools en tips om te mediteren, maar ook een vervolgtraject door middel van individuele (schriftelijke) begeleiding. Via een stappenplan krijg je inzicht in je denken, je manier van mediteren en word je jezelf bewust(er) van de voordelen die meditatie brengen. Na afloop van iedere les nodigen we je uit om, in de periode daarna,  jouw ervaringen of vragen met Rob schriftelijk te delen. Op die manier kan hij jou gericht en persoonlijk antwoord geven.

Deze cursus is een doorlopende cyclus van 3 achtereenvolgende lessen. Eén keer in de 3 à 4 maanden is er een les.  We adviseren je om drie lessen achter elkaar te volgen. Je hebt dan verschillende methodieken behandeld gekregen. Bovendien vind je extra verdieping in het vervolgtraject; je hebt drie keer persoonlijke begeleiding. Het is echter ook mogelijk om 1 (of 2) lessen afzonderlijk te volgen. 

Uitgebreide informatie over de cursus Verstillen en Bezinnen.