Babymassage Capelle aan den IJssel

babymassage

Babymassage = Liefde tonen met je handen.

Dat is wat je doet bij het masseren van je kindje. Babymassage heeft een positieve uitwerking op alle lichaamsfuncties. Het zorgt bijvoorbeeld voor een betere doorbloeding, een ruime adem, het bevordert de spijsvertering, de slaap etc. Daarnaast, en misschien wel het belangrijkst, biedt het je kind het soort aanraking dat zijn/haar huidje zo nodig heeft! 

Door de massage met aandacht en liefde uit te voeren ervaart je kind een gevoel van rust, vertrouwen en veiligheid. De massage is activerend, energiek en verwarmend. Je kindje zal zich ontspannen, zodat het zich na de massage behaaglijk en vredig voelt.

De cursus:
Stapsgewijs leer je de massagetechniek beheersen. Dit, tezamen met de toewijding en de aandacht voor je baby, maakt de massage tot een succes. Bovendien is het leuk om tijdens deze cursus andere moeders te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en elkaars kinderen te bewonderen. De cursus bestaat uit 3 lessen van bijna 2 uur. Zij is bedoeld voor baby’s met een leeftijd vanaf 7 weken tot circa 8 maanden.  Voor massageolie wordt gezorgd.

In iedere les is er gelegenheid tot voeden.

De lessen worden gegeven door Ria. Zij heeft al ruim 12 jaar ervaring in het geven van cursussen babymassage.

Info over: lesdata, tarieven en inschrijven.