Workshops Bedrijfsyoga – Rotterdam en omstreken

Yoga-Surya: meer dan 20 jaar ervaring.

Workshops Bedrijfsyoga, meditatie en Mindfulness – Rotterdam en omstreken.

In alle workshops Bedrijfsyoga worden eerst diverse oefeningen besproken, voorgedaan en ook beoefend. Er is ruimte om vragen te stellen in een informele sfeer.  Dit alles geeft een levendige workshop, die niet alleen waardevol is, maar ook prettig om te ervaren. De aangeboden technieken kunnen door de deelnemers de rest van hun leven worden toegepast. 

bedrijfsyoga workshops

De volgende drie workshops Bedrijfsyoga bieden wij aan:

• Yoga ter kennismaking – de ABC training – Adem, Beweging en Concentratie

Met deze ABC workshop kan de medewerker kennismaken met yoga. De yogadocent geeft eerst kort uitleg over yogaoefeningen (uitvoering) maar ook over de achtergrond. Daarna krijgt men een yogales. Dat wat is uitgelegd, brengt men in praktijk. Deze bedrijfsworkshop kan in kantoorkleding worden gevolgd en is laagdrempelig, dus zeer geschikt voor mensen die nog nooit yoga hebben gedaan.

 • Yoga & Ademtechnieken

In deze workshop een korte uitleg van een aantal yogaoefeningen. Daarnaast extra aandacht voor ademtechnieken. Met name ademtechnieken die ervoor zorgen dat er rust in het hoofd komt. Denk hierbij aan de buikadem. Daarna krijgt men een yogales. De oefeningen en ademtechnieken, brengt men dan in praktijk. Deze workshop kan in kantoorkleding worden gevolgd en is laagdrempelig, dus eveneens geschikt voor mensen die niet aan yoga doen.

• Yoga & Meditatie/Mindfulness

In deze workshop staat het geestelijk aspect van de yoga centraler dan fysieke oefening. Er komt uitleg over meditatie- en Mindfulness. Daarna krijgt men een yogales waar meditatie onderdeel van is. De yogaoefeningen dienen als voorbereiding op de meditatie. Deze workshop kan in kantoorkleding worden gevolgd en is laagdrempelig, dus eveneens geschikt voor mensen die niet aan yoga of meditatie doen.

Heeft u een ander idee?

Het is voor ons geen moeite om een workshop aan te passen aan uw wensen. Wij verzorgen de bedrijfsyoga workshops over het algemeen in Rotterdam en omstreken. Is uw bedrijf verder dan 50 kilometer van Rotterdam verwijderd, neem dan toch contact met ons op. Misschien vinden wij een oplossing. Wij geven de workshops ook op weekenddagen.