Bedrijfsyoga: Shortbreaks (20 minuten)

short-breakWanneer je honger hebt dan eet je wat; heb je dorst dan drink je iets en ben je lichamelijk moe dan rust je uit. Ben je rusteloos en druk in je denken dan …
doe je mee aan de Shortbreak!
Door Yoga-Surya speciaal ontwikkeld voor bedrijven en uniek in Nederland. Het is de nieuwe manier om in een relatief korte tijd ‘tot jezelf te komen’.  Normaal is de aandacht altijd naar buiten gericht. Een combinatie van ademoefeningen, yogahoudingen en Mindfulness leidt de aandacht van het denken af. Deze onderbreking in het altijd drukke denken heeft een positieve invloed op het algemene welzijn. We nodigen de deelnemers uit om in deze sessies de aandacht bij zichzelf te houden. Zij krijgen tools om het denken rustiger te maken en eventuele lichamelijke spanning los te laten.

Iedereen kan aan de Shortbreak deelnemen! Zo vereist het bijvoorbeeld geen lenigheid en kan je in ‘ werkkleding’ meedoen. Wel de schoenen uit, geen sierraden die in de weg zitten, dames (en heren :-)) geen strakke rok! Neem wel een grote badhanddoek mee om op te staan, zitten of liggen.

De individuele uitwerking van de Shortbreak is zo divers en onvoorspelbaar dat je de positieve effecten zelf dient te ervaren. Onderbreek de werkdag voor korte tijd en probeer het uit!

Yoga-Surya verzorgt de lessen. Zij werken circa 20 jaar voor particulieren en bedrijven. De docenten zijn ruim gediplomeerd volgens de richtlijnen vastgesteld door de VvYN en staan bekend om hun persoonlijke benaderingswijze.

shortbreak